Hétvégén is Ajkai Mozi

Mozi ajánló

Bár március 5-e, szombat (elvileg) munkanap, de az Ajkai Mozi vár mindenkit egy kis mozizásra! Műsoron a Zootropolis – Állati nagy balhé 3D, Ave, Cézár!, Agyas és agyatlan és az Oscar-díjas Saul fia.

Zootropolis – Állati nagy balhé 3D

Zootropolis - Állati nagy balhé

Zootropolis – Állati nagy balhé

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Olyan részekből áll, mint az elegáns Szahara tér vagy a zord Tundraváros. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít ki vagy, a legnagyobb elefánt és a legkisebb mókuscickány is megfér egymással.

vetítési időpontok:
március 5., szombat 14.30
március 6., vasárnap 10.30, 12.30, 14.30

Kritikánkat Ez tényleg állati! címmel olvashatja a blogunkon.


Ave, Cézár!

Ave, Cézár!

Ave, Cézár!

Joel és Ethan Coen új vígjátéka Hollywood aranykorába repít minket, és egy nagy stúdió problémamegoldójának egy napját követi nyomon, amikor számos probléma vár megoldásra. A főszerepben Josh Brolin, George Clooney, Ralph Fiennes és Channing Tatum!

vetítési időpont:
március 5., szombat 18.15


Agyas és agyatlan

Agyas és agyatlan

Agyas és agyatlan

Semmi kétség: a világ legjobb titkos ügynökeit a britek szállítják. Ott teremnek azok az elegáns, bátor és kiismerhetetlen férfiak, akik hanyag eleganciával és nyugodt mosollyal szállnak szembe a veszéllyel, és megküzdenek a világuralomra törő őrült ellenséggel.

De néha menekülniük kell. A cég egyik emberének (Mark Strong) egy bevetés során ráterelődött gyanú miatt ezúttal is le kell lépnie kollégái elől. Átmenetileg kénytelen réglátott, sörissza, szabadideje nagy részét futballhuliganizmussal töltő testvérénél (Sacha Baron Cohen) meghúzni magát, és ezek után már nem tud elszakadni tőle: muszáj együtt bujkálniuk. És erre a kínzásra, még a szuperkém sincs felkészülve…

vetítési időpontok:
március 5., szombat 16.30, 20.15
március 6., vasárnap 16.30, 20.15


Saul fia

Saul fia

Saul fia

A náci koncentrációs táborokban a foglyokból álló Sonderkommando terelte be a megsemmisítésre ítélteket a gázkamrákba, vitte át a holttesteket a krematóriumokba, takarította ki a termeket az újabb transzport érkezése előtt és szállította ki a hamvakat a táborból. A megterhelő fizikai munka miatt a sonderesek a tábor többi foglyánál jobb bánásmódban részesültek, a többi táborlakótól elkülönítve laktak, de mint a “titkok őrzőit”, néhány hónap után kivégezték a tagjaikat. Az újonnan alakuló sonderkommandó első feladata az előző generáció elégetése volt. A sonderesek közül nagyon kevesen élték túl a háborút. 1944, Auschwitz-Birkenau. Saul Ausländer (Röhrig Géza) egyike a krematóriumokban dolgozó sonderkommandósoknak.

vetítési időpont:
március 6., vasárnap 18.15

Kritikánkat Nem tudunk örülni egy magyar film sikerének címmel olvashatja a blogunkon.


Jegyfoglalás illetve vásárlás az Ajkai Mozi honlapján illetve telefonos érdeklődés a 88/200-220-as telefonszámon.

A mozi jegypénztárának nyitva tartása:
március 5., szombat 13.30 – 20.15
március 6., vasárnap 9.30 – 20.15

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>