Hosszú hétvégés mozizás

Ajkai Mozi

Négy nap – változatos mozi kínálat! Március 12-15. között nézőinket a Zootropolis – Állati nagy balhé 3D, a Kung Fu Panda 3 3D, A Beavatott: A hűséges, a Támadás a Fehér Ház ellen 2. – London ostroma, az Agyas és agyatlan, A Lovasíjász és a Saul fia várja.

Kung Fu Panda 3 3D

Kung Fu Panda 3

Kung Fu Panda 3

A pandák békés, pocakos lények, és Po valószínűleg fajtája legtökéletesebb példánya. De amikor találkozik elveszettnek hitt apjával, úgy érzi, még sokkal jobb lett körülötte a világ. A két panda együtt kel útra, és vándorol egy csodálatos, védett pandaparadicsomba, ahol csupa kedves, jó fej panda él.
És ez nem mindenkinek tetszik. A gonosz Kai egész Kínában legyőzi a Kung Fu mestereit, és most hőseink lakhelye felé közeleg.

vetítési időpontok:
március 12., szombat 14.30
március 13., vasárnap 14.30
március 14., hétfő 14.30
március 15., kedd 14.30


Zootropolis – Állati nagy balhé 3D

Zootropolis - Állati nagy balhé

Zootropolis – Állati nagy balhé

Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Olyan részekből áll, mint az elegáns Szahara tér vagy a zord Tundraváros. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít ki vagy, a legnagyobb elefánt és a legkisebb mókuscickány is megfér egymással.

vetítési időpontok:
március 12., szombat 10.30, 12.30
március 13., vasárnap 10.30, 12.30
március 14., hétfő 10.30, 12.30
március 15., kedd 10.30, 12.30

Kritikánkat Ez tényleg állati! címmel olvashatja a blogunkon.


A Beavatott: A hűséges

A beavatott-sorozat: A hűséges

A beavatott-sorozat: A hűséges

A Beavatott-sorozat első epizódjában megismert, emberi tulajdonságokon alapuló társadalom a Lázadó című második részben darabjaira hullt. Tris önfeláldozó magatartásának köszönhetően kiderült, mit tartalmaz az alapítók által hátrahagyott titokzatos doboz: üzenetet a kerítésen túl élő emberektől. Hogy megtudják, kik és miért szigetelték el őket, Tris és Négyes megszöknek Chicagóból, és felkeresik a városon kívül élőket.

vetítési időpontok:
március 12., szombat 16.30
március 13., vasárnap 18.15
március 14., hétfő 16.30
március 15., kedd 18.15


Támadás a Fehér Ház ellen 2. – London ostroma

Támadás a Fehér Ház ellen 2: London ostroma

Támadás a Fehér Ház ellen 2: London ostroma

A nagysikerű Támadás a Fehér Ház ellen című film folytatása, amely Londonban játszódik. A brit miniszterelnök rejtélyes körülmények között meghal, és temetése kötelező minden nyugati vezető számára. De ami a világ legjobban őrzött eseményének indul, kiderül, hogy egy jól tervezett halálos támadás a világ legbefolyásosabb emberei ellen, hogy elpusztítsák a brit főváros összes nevezetességét. Csak 3 ember tudja megállítani ezt: az Egyesült Államok elnöke, a titkosszolgálat vezetője és egy brit MI-6 ügynök, aki jogosan nem bízik senkiben.

vetítési időpontok:
március 12., szombat 20.30
március 13., vasárnap 20.30
március 14., hétfő 20.30
március 15., kedd 20.30


Agyas és agyatlan

Agyas és agyatlan

Agyas és agyatlan

Semmi kétség: a világ legjobb titkos ügynökeit a britek szállítják. Ott teremnek azok az elegáns, bátor és kiismerhetetlen férfiak, akik hanyag eleganciával és nyugodt mosollyal szállnak szembe a veszéllyel, és megküzdenek a világuralomra törő őrült ellenséggel.

vetítési időpontok:
március 12., szombat 18.45
március 14., hétfő 18.45


A Lovasíjász

A Lovasíjász

A Lovasíjász

A film Kassai Lajos tevékenységével, az általa újrateremtett – csak az elődeinkre jellemző ősi harci képességgel – a lovasíjászattal, ennek szellemi hátterével, az abból létrejött, a világban futótűzként terjedő sporttal, Kassai Lajos kulturális életünkben betöltött szerepével foglakozik.

vetítési időpont:
március 15., kedd 16.15


Saul fia

Saul fia

Saul fia

A náci koncentrációs táborokban a foglyokból álló Sonderkommando terelte be a megsemmisítésre ítélteket a gázkamrákba, vitte át a holttesteket a krematóriumokba, takarította ki a termeket az újabb transzport érkezése előtt és szállította ki a hamvakat a táborból. A megterhelő fizikai munka miatt a sonderesek a tábor többi foglyánál jobb bánásmódban részesültek, a többi táborlakótól elkülönítve laktak, de mint a “titkok őrzőit”, néhány hónap után kivégezték a tagjaikat.

vetítési időpont:
március 13., vasárnap 16.30

Kritikánkat Nem tudunk örülni egy magyar film sikerének címmel olvashatja a blogunkon.


Jegyfoglalás illetve vásárlás az Ajkai Mozi honlapján illetve telefonos érdeklődés a 88/200-220-as telefonszámon.

A mozi jegypénztárának nyitva tartása:
március 12., szombat 9.30 – 20.30
március 13., vasárnap 9.30 – 20.30
március 14., hétfő 9.30 – 20.30
március 15., kedd 9.30 – 20.30

2 hozzászólás a Hosszú hétvégés mozizás

 • Hiri Zsuzsa  says:

  A Saul fia egyetlen egy vetítési időponttal!! …. a magyar rendező aki Oscar díjat hozott haza a filmmel 🙂 nem kaphatott volna több időpontot? Az amerikai siker filmek 4 vetítési időpontban mennek. …

  • Marácz István  says:

   Kedves Zsuzsa!

   A Saul fia az Ajkai Moziban korábban már több időpontban is szerepelt a műsorunkon!
   Ezen a hétvégén valóban csak egy alkalommal vetítjük a filmet.

   Üdv!

Írj véleményt:

A következő HTML tags and attributumokat használhatod: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>